Nedenstående er eksempler på fejl i IT- faktureringen:

Klik på den betalingskategori du finder meste relevant. Herefter kan du se typiske eksempler på fejl vi ofte afdækker når vi gennemgår fakturering på digitale ydelser:Specielt for dig som bruger udstyr der helt eller delvis er styret fra en PC. Tyipske sektore der benytter sådanne er lægepraksis, hospitaler, værksteder, produktionsvirksomheder m.v.
Eksempler fra virkeligheden

Vi forstår, at digitale fakturaer kan være som en labyrint, og det er her, ITfaktura.dk træder ind. Vi er din partner på dette meget specialiserede område, hvor vores ekspertise, viden og frem for alt erfaring skaber et grundlag for hurtigt at kunne identificere de uregelmæssigheder, der desværre ofte findes i faktureringen af digitale ydelser.

På denne side har vi samlet et antal eksempler på de udfordringer, vi typisk finder i arbejdet. Disse eksempler er branchefokuserede, og du vil hurtigt opdage, hvorfor en gennemgang af digitale fakturaer meget ofte kan resultere i store besparelser og/eller bedre service på de aftaler, der findes i din organisation.

Hver case er unik, men fællesnævneren er, at vores ekspertise, metoder og avancerede analyseværktøjer har gjort det muligt for vores kunder at optimere deres økonomi på måder, de aldrig havde forestillet sig.

Fra fejl i faktureringssystemer til overbetalinger og uudnyttede rabatter - vores "Resultater" side er en dybdegående indføring i, hvordan ITfaktura.dk kan være din partner i at identificere og rette op på uoverensstemmelser, som ellers ville være blevet overset.

Vi inviterer dig til at udforske vores konkrete eksempler og se, hvordan vi har hjulpet virksomheder i forskellige brancher med at forbedre deres økonomiske resultater. Kontakt os gerne for mere information eller for at diskutere, hvordan vi kan skræddersy vores service til dine specifikke behov. Vi ser frem til at dele vores succeshistorier og hjælpe din virksomhed med at opdage værdi, du måske ikke vidste eksisterede.


 
 
mouseover